Maciņi plīsīs no daudz banknotēm: 3 zvaigžņu zīmes piemeklēs bagātība no 20. aprīļa — veiksme biznesā un lielas dāvanas

No 20. aprīļa zvaigžņu apļa pārstāvjiem sāksies ļoti labs laiks. Finansiālā laime pavadīs 3 zvaigžņu zīmes tagad un vairākus mēnešus.

Debesis jau ir izvēlējušās laimīgos, kuru dzīve šajā periodā krasi mainīsies. Visi finanšu mērķi tiks sasniegti, mīnusi un aizdevumi tiks slēgti. Cilvēkus gaida globāla laime.

Lauvām, Auniem un Zivīm šajā periodā neticami veiksies ar naudu. Ienākumus var sagaidīt no jebkuriem avotiem.

Tās varētu būt dāsnas dāvanas no radiniekiem, neticami bonusi vai grezna darba piedāvājums ar fantastisku atalgojumu.

Lasi vēl: Pēc velna garšīgi! Sen nebiju ēdusi tik garšīgu papriku: draugi man iemācīja pagatavot garšīgus piparus “armēņu gaumē”, nav iespējams beigt ēst

Vienīgais nosacījums, kas cilvēkiem šajā periodā būs jāizpilda, ir saņemt naudu ar pateicību. Jums ir garīgi jāpateicas Visumam par dāsnajām dāvanām un jāapsola tās saprātīgi izmantot.

Tas būs pluss, ja tu, kļuvis bagātāks un veiksmīgāks, palīdzēsi pacelties virsotnē vecajiem draugiem, kuri kādreiz tevi atbalstīja sarežģītās situācijās. Tas būs pateicības akts par viņu laipnību.

Lasi vēl: Ņemu lavašu, sarīvēju krabju nūjiņas un pagatavoju neticami garšīgus rullīšus: tā ir pirmā lieta, kas aizlido no svētku galda.

Pat ja jūs jau sen esat pārtraucis sazināties, nebūs lieki atcerēties vecos draugus un piedāvāt savu palīdzību. Iespējams, šis solis būs sākums jaunam jūsu draudzības posmam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment